Σύμφωνα με την Daily Mirror η Λίβερπουλ θα καταθέσει εντός 48 ωρών επίσημη πρόταση στην Φούλαμ για να εξασφαλίσει πως ο Ρόι Χότζον θα είναι ο επόμενος προπονητής των «κόκκινων».Τα νέα όμως από το Μέρσεϊσαϊντ στο θέμα του προπονητή περιπλέκουν την κατάσταση.Η απόφαση του Κένι Νταλγκλις να θέσει εαυτόν στην διάθεση των Αμερικανών,αυτή την φορά για να αναλάβει την αναγέννηση του συλλόγου από το πόστο του προπονητή ίσως φρενάρει για λίγο τις εξελίξεις.

Ο προπονητής της Φούλαμ είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην κούρσα της διαδοχής του Μπενίτεθ.Οι διοικούντες την Λίβερπουλ είναι βέβαιο πως θα ανάψουν το πράσινο φως για να γίνει η προσφορά στους «cottagers» και να σπάσει το συμβόλαιο του Άγγλου τεχνικού με την ομάδα του Λονδίνου.

Υπάρχει η ρήτρα ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ και το θέμα είναι περισσότερο διαδικαστικό αφού δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά επιλογής και ο Χότζον πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που έθεσαν οι Νταλγκλίς και Πάρσλοου για τον επόμενο προπονητή της Λίβερπουλ.

Ο ίδιος ο Χότζον τηρεί σιγή ιχθύος τις τελευταίες μέρες που βγήκε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον των «κόκκινων», έχει όμως τονίσει πως θέλει άλλη μια ευκαιρία να κοουτσάρει ένα μεγάλο σύλλογο και στο Άνφιλντ σαφώς και θα έχει αυτή την δυνατότητα.

Ο 62χρονος τεχνικός έχει συμφωνήσει με το BBC για τον σχολιασμό των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλου, μπορεί όμως να το «σπάσει» και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες τον σύλλογο από το Λίβερπουλ.

Οι νέες εξελίξεις όμως που αφορούν τον Κένι Νταλγκλίς και την επιθυμία του να είναι και αυτός μέσα στους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, μπέρδεψαν τα πράγματα καθώς αυτός ήταν- σε συνεργασία με τον Παρσλοου-, που επέλεξε τον Χότζον ανάμεσα σε αρκετούς εξαιρετικούς ομολογουμένως προπονητές.

Η απόφαση βαραίνει τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες και θα πρέπει σύντομα να καταλήξουν στον διάδοχο του Μπενίτεθ για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.


Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από την FA στον Μούντρικ για παράβαση των κανόνων περί ντόπινγκ