Η διοίκηση της Λίβερπουλ ψάχνει τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ και πρέπει να κινηθεί γρήγορα αν θέλει να εμφανιστεί ανταγωνιστική στο επόμενο πρωτάθλημα. Στην προσπάθεια εξεύρεσης του νέου προπονητή η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε την βοήθεια ενός από τους καλύτερους- για πολλούς ο καλύτερος-ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την κόκκινη φανέλα. Ο Νταλγκλίς όμως θέλησε να δώσει μια νέα διάσταση στο … κυνήγι του επόμενου τεχνικού βάζοντας και αυτός υποψηφιότητα.

Στο άκουσμα της είδησης ο Ντέιβιντ Μέι- παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Νταλγκλίς στην Μπλάκμπερν όταν ο Σκοτσέζος έφυγε από την Λίβερπουλ και πήγε στα «ρόδα» στις αρχές της δεκαετίας του 90- έσπευσε να δηλώσει την καταλληλότητα του 59χρονου που σημειώτεον στην πρώτη του θητεία ως προπονητής (1985-91), έφερε στο Άνφιλντ τον πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου: «Όταν αναλάβει η ομάδα θα αναζωογονηθεί. Θυμάμαι όταν είχε έρθει στην Μπλάκμπερν οι προπονήσεις ήταν υπέροχες . Σύντομες και με πολύ ένταση και μας έκανε να ξυπνήσουμε, να είμαστε έτοιμοι, προετοιμασμένοι. Νομίζω πως αυτό είναι που χρειάζεται τώρα η Λίβερπουλ. Υπό τις οδηγίες του Μπενίτεθ έπαιζαν πολύ βαρετό ποδόσφαιρο, με τον Κένι όμως θα προσφέρουν στους οπαδούς της ομάδας αυτό που αξίζουν, επιθετικό ποδόσφαιρο».


Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί τον Νταλγκλίς ικανό να βγάλει τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ από την αγωνιστική κρίση ο Μέι εμφανίστηκε σίγουρος: «Βραχυπρόθεσμα μπορεί νομίζω όμως πως ο Κένι πρέπει να μείνει αρκετό καιρό. Είναι περισσότερο πρεσβευτής τώρα για την Λίβερπουλ και θα πάρει την σωστή απόφαση όταν θα χρειαστεί να βρεθεί ο διάδοχος του. Με τις γνώσεις του γύρω από το παιχνίδι, την Λίβερπουλ και αυτό που αντιπροσωπεύει ξέρει τι χρειάζεται ο σύλλογος και είμαι σίγουρος πως θα πάρει την κατάλληλη απόφαση».


Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!