Αλλαγή ρότας στον Ολυμπιακό στο θέμα του προπονητή. Ο Σωκράτης Κόκκαλης στη σημερινή συνάντηση που είχε με τους άμεσους συνεργάτες του στα γραφεία της ΠΑΕ, ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι ένας έμπειρος τεχνικός, αφήνοντας στο… συρτάρι το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλέκο Αλεξανδρή.

Μετά από την εντολή αυτή του Σωκράτη Κόκκαλη, οι ερυθρόλευκοι θα αρχίσουν και πάλι την αναζήτηση ενός τεχνικού, πάντα, όμως, ανάμεσα στα οικονομικά δεδομένα που έχει ορίσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Πλέον, το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, με τους υπεύθυνους να εξετάζουν τους τρόπους που θα μπορέσει ο αργεντινός να αποχωρήσει από τον Άρη.

Εκτός του Αργεντινού, επανέρχεται και η περίπτωση του Χιμένεθ, που είχε απασχολήσει και πριν από λίγες ημέρες τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού.

Φυσικά, αυτές δεν είναι οι μόνες επιλογές που εξετάζουν στην Πλατεία Αλεξάνδρας για το πόστο του προπονητή. Υπάρχουν κι άλλες με λιγότερες πιθανότητες…

«Συνεχίζεις ή γενικός αρχηγός»

Να συνεχίσει την καριέρα του για άλλη μια σεζόν ή διαφορετικά να αναλάβει γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, πρότεινε στον Αντώνη Νικοπολίδη, ο Σωκράτης Κόκκαλης στη συνάντηση που είχαν σήμερα στα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνομίλησε με τον τερματοφύλακα της ομάδας για περίπου δύο ώρες. Σε αυτή τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του έκανε την παραπάνω πρόταση.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν απάντησε στα όσα του είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ζήτησε να πάρει λίγο χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον του, κάτι που έγινε δεκτό από τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη μια νέα συνάντηση των δύο ανδρών, ή έστω τηλεφωνική επικοινωνία, στην οποία ο Αντώνης Νικοπολίδης θα ενημερώσει τον κ.Κόκκαλη για την απόφασή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» η Θεσσαλονίκη για τα 100 χρόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»