Ο Έβαλντ Λίνεν φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Σωκράτη Κόκκαλη για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών των «ερυθρολεύκων» στις πληροφορίες που ήθελαν τον Αλέκο Αλεξανδρή να παίρνει το «χρίσμα» ως νέος προπονητής της ομάδας, ο Σωκράτης Κόκκαλης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα –στη χθεσινή του σύσκεψη με τους άμεσους συνεργάτες του- για την ανεύρεση ενός έμπειρου τεχνικού.

Η λύση του Έβαλντ Λίνεν, η οποία υπήρχε κάπου στο μυαλό των υπευθύνων του Ολυμπιακού, κέρδισε πολύ έδαφος, φτάνοντας λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην πρώτη θέση της λίστας.

Ο Γερμανός έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Μόναχο 1860, αλλά αυτό δεν αναμένεται πως θα αποτελέσει εμπόδιο σε περίπτωση που η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρωθεί.

Η επιλογή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ φέρεται να… οπισθοχωρεί καθώς η λύση του συμβολαίου του με τον Άρη είναι περισσότερο δύσκολη σε σύγκριση με αυτή του Λίνεν, αλλά και γιατί λήφθηκαν υπόψη οι αντιδράσεις που είναι δεδομένο που θα υπήρχαν από τους «κίτρινους».

Αν και το προχωρημένο της ώρας δεν επέτρεψε την επιβεβαίωση της είδησης, ο Γερμανός τεχνικός φέρεται να αποτελεί πλέον το φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού, έστω κι αν από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Στα πλεονεκτήματα του Έβαλντ Λίνεν συγκαταλέγεται η παρουσία του στον πάγκο του Πανιώνιου με τον οποίο γνώρισε αρκετά καλά την «ελληνική πραγματικότητα». Επίσης, είναι ένας από τους τεχνικούς που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στην Ελλάδα και γνωρίζει κάποιους από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ολυμπιακός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» η Θεσσαλονίκη για τα 100 χρόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»