Μάταια περίμενε ο αθλητικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας, Μάρεκ Πογκόζελτσικ, τον Σλάβομιρ Πέτσκο για να συζητήσει μαζί του, όπως είχαν προγραμματίσει. Ο 25χρονος δεξιός χαφ ήρθε στην Αθήνα και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, που τις επόμενες ημέρες θα έρθει σε επαφή με τη Λεχ Πόζναν για να τον αποκτήσει.

«Δεν έχω καμία επαφή με τον Σλάβομιρ, δεν ξέρω που είναι. Από όσο ήξερα, ήταν στην Ισπανία με την Εθνική ομάδα και έχασε το κινητό του. Από τότε, δεν έχω κανένα νέο του», τόνισε ο εκπρόσωπος της πολωνικής ομάδας στον Τύπο της χώρας του, ενώ ερωτηθείς για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είπε πως «… μέχρι στιγμής κανένας από την ελληνική ομάδα δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μας».

Στο συμβόλαιο του Πέτσκο υπάρχει ρήτρα 450.000 ευρώ, την οποία και αναμένεται να ενεργοποιήσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδος.

Νίκας η λύση;

Αρκετές πιθανότητες για να είναι εκείνος ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκεντρώνει ο Γιώργος Νίκας. Η γενική συνέλευση της 18ης Ιουνίου πλησιάζει και κανένας από τους μεγαλομετόχους δεν δείχνει διάθεση να πάρει τη θέση του Νικόλα Πατέρα (ο οποίος θεωρείται απίθανο να άρει την απόφασή του να παραιτηθεί), τη στιγμή που ούτε και ο Γιάννης Βεκρής έχει το χρόνο να επωμιστεί αυτό το βάρος. Ο Γιώργος Νίκας φαίνεται πως είναι το πρόσωπο που έχει πολλές πιθανότητες να επιλεγεί, καθώς έχει τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των μεγαλομετόχων.

Στο μεταξύ, στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να αποφασίσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού ποιον από τους Τζιανλούκα Νάνι και Κάρλος Φρέιτας θα προσλάβει ως τεχνικό διευθυντή. Αντίθετα, ο Γιάννης Σαμαράς φαίνεται πως έχει χάσει έδαφος έναντι των δύο ξένων υποψηφίων. Με την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις στα μεταγραφικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντίνο: «Τα δώσαμε όλα, μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»

Κετσετζόγλου: «Σαν να μην μπήκε στο ντέρμπι η ΑΕΚ, έχασε εύκολα - Φάνηκε πόσο λάθος έκανε με το δεξί μπακ...»

Νίστρουπ: «Νικήσαμε με διαφορετικό τρόπο, έτοιμοι να δώσουμε χαρές στον κόσμο – Σπουδαία ομάδα η ΑΕΚ»

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ

Νίκολιτς: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο και αυτό είναι απαράδεκτο, ο Ρότα με το ζόρι περπατούσε και ανέπνεε»!

Συγκλονιστικός ο Αντίνο: Ασταμάτητα τρεξίματα, γκολ και… λύσσα για τη νίκη

Παράνοια στο ΟΑΚΑ με κόσμο και παίκτες του Παναθηναϊκού να τραγουδούν το «χόρτο μαγικό»!

Τσακίρης: «Παράδοση άνευ όρων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - Ήταν άνευρη, είχε κάκιστη νοοτροπία και δεν ήξερε τι διακυβευόταν»!

Πλήγμα με Πέλκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Έκανε το ντέρμπι… παράσταση για έναν ρόλο ο Παναθηναϊκός»