Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τους διοικούντες τον ακριτικό σύλλογο και αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Η αποδέσμευση του παίκτη ανακοινώθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Βραζιλιάνος είχε φέτος 15 συμμετοχές και σκόραρε μόνο μια φορά.

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ μετά από συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή LUCIANO, αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο και εύχεται στον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο LUCIANO καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Είμαστε ΑΕΚ και ξέρουμε, ήταν… ψυχοβγαλτικό - Καρδιά πρωταθλήτριας στο δεύτερο μέρος»

Νίκολιτς: «Μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας για την ώθηση - Τον Μάιο κρίνονται όλα»

Ακυρωθέντα γκολ, χαμένο πέναλτι και ανατροπή με Λιούμπιτσιτς και Γιόβιτς: Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ!

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Πέρασε πρώτη η ΑΕΚ, πλησίασε ο ΠΑΟΚ και… φωτιά στην κούρσα τίτλου!

ΑΕΚ της ανατροπής, ξόρκισε την κατάρα και θα κάνει γιορτές στην κορυφή!

TAGS: Ξάνθη