Τη λύση του Γκουστάβο εξετάζουν πάλι στον ΠΑΟΚ. Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ αποτελεί προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τους διοικούντες την ομάδα να έχουν τον παίκτης της Κέρκυρας στα υπ’ όψιν τους. Το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων για τον Βραζιλιάνο είχε προκύψει πριν από δύο περίπου μήνες, ενώ είχαν γίνει οι πρώτες επαφές με τον 28χρονο παίκτη.

Τότε ο Γκουστάβο είχε ενημερώσει τη διοίκηση των «Φαιάκων» πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Όλο αυτό το διάστημα στον «Δικέφαλο» ασχολήθηκαν και με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, όμως τις τελευταίες ημέρες οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ενταθεί κι όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Ο Γκουστάβο μένει ελεύθερος από την Κέρκυρα και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 150.000 ευρώ ετησίως. Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος οπισθοφύλακας έπαιξε σε 33 αγώνες και πέτυχε έξι γκολ, κάνοντας τέσσερις ασίστ. Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, μέσα στην μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Χθες το απόγευμα εκπρόσωποι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον σύμβουλο της ΠΑΕ Σπύρο Μηλιωρίδη. Στη συνάντηση, εκτός όλων των άλλων, συζητήθηκε και πάλι το θέμα της επιστροφής διεθνούς παίκτη, με τον παράγοντα του «Δικεφάλου» να ενημερώνει ότι η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ενημερώθηκαν για Τούμπα και ΟΑΚΑ

Οι εκπρόσωποι της TEAM και της UEFA εξήγησαν τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στην Τούμπα. Όπως έγινε γνωστό, πρέπει να γίνουν έργα που αφορούν τη στατικότητα των θυρών, τα αποδυτήρια, την αντικατάσταση των φθαρμένων πλαστικών καθισμάτων, ενώ ζήτησαν ξεχωριστή είσοδο για τους VIP, χώρους για τα Μedia, εναρμονισμένους στα πρότυπα του Τσάμπιονς Λιγκ (όπως στούντιο για τα τηλεοπτικά κανάλια), και, φυσικά, οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια του γηπέδου.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και ενημερώθηκε για όσα απαιτούνται για να παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Εκείνο που τόνισε ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν ότι δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει μεγαλύτερο ενοίκιο από αυτό που πληρώνουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

* Από σήμερα, Τετάρτη, δύο εκ των συνεργατών του Μάριο Μπερέτα θα βρεθούν στο «Μπαντ Μπρουκενάου» της Γερμανίας, όπου από τις 7 Ιουλίου θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.