Άνοιξε ο δρόμος για την επισημοποίηση της πρόσληψης του Έβαλντ Λίνεν από τον Ολυμπιακό. Μετά από συζητήσεις με τον Γερμανό τεχνικό, η διοίκηση της Μόναχο 1860 ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

«Μέσα σε κλίμα σεβασμού και κατανόησης, αποφασίσαμε πως η λύση του συμβολαίου είναι ό,τι καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Είναι καλύτερα να επιτρέψουμε στον Έβαλντ Λίνεν να φύγει από τη Μόναχο 1860 με μία καλή ανάμνηση από τη στιγμή που του προέκυψε μια τέτοια ευκαιρία στην καριέρα του», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μάνφρεντ Στόφερς.

Ο 56χρονος τεχνικός με τη σειρά του είπε: «Θα ήθελα να είχα εκπληρώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θέλει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Champions League. Αυτό αποτελεί για μένα σαν προπονητή μια μεγάλη ευκαιρία».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μόναχο 1860, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην δημοσιοποιήσουν τους όρους του διαζυγίου τους.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!

Τάισον προς Λουτσέσκου: «Μεγάλη μου τιμή που συνεργαστήκαμε, ήσουν οικογένεια για μένα»

ΑΕΚ: Παρουσία Ηλιόπουλου η εκδήλωση στην Καλαμάτα

Ηλιόπουλος: «Τραβήξαμε πορεία εκτός παρασκηνίου και συστημάτων - Κάποιοι το πήραν χιουμοριστικά, αλλά μετά κατάλαβαν»

Ο Αλέσιο Λίσι είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τον πάγκο του