Το «μπαλάκι» στον Ράφαελ Μπενίτεθ προτίμησε να ρίξει ο Χαβιέ Μασεράνο, απαντώντας σε μερίδα δημοσιογράφων για τη φημολογούμενη μεταγραφή του στην Ίντερ. Ο Αργεντινός άσος έδειξε απόλυτα προσηλωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως οι όποιες διαπραγματεύσεις θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας του Μουντιάλ.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας και Ευρώπης έχουν εκκινήσει εδώ και καιρό συζητήσεις με τον μάνατζερ του Μασεράνο και όπως φαίνεται σκοπεύουν να συνεχίσουν να το κάνουν προτού προσεγγίσουν τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Η απόκτηση Μασεράνο αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού της Ίντερ, Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος ξέρει από πρώτο χέρι τη χρησιμότητα του 26χρονου άσου στο ρόστερ μιας ομάδας, από την κοινή τους θητεία στο «Άνφιλντ». Ο Μασεράνο πάντως δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το αν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου, παραπέμποντας τον Τύπο στον Ισπανό τεχνικό: «Εγώ στην Ίντερ; Ρωτήστε τον Μπενίτεθ. Αυτός ξέρει σίγουρα περισσότερα για το θέμα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν», οι δηλώσεις του Αργεντινού στην «Corriere dello Sport».

Να αναφέρουμε πάντως πως, ανάμεσα σε Άγγλους και Ιταλούς υπάρχει οικονομικό χάσμα, καθώς οι απαιτήσεις της Λίβερπουλ για παραχώρηση του Μασεράνο εκτιμώνται στα 35 εκατ. ευρώ, την ώρα που η Ίντερ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από την FA στον Μούντρικ για παράβαση των κανόνων περί ντόπινγκ