Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του Ηρακλή για να μάθουν εάν θα μπορέσει η ομάδα να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη στου υπεύθυνους του «γηραιού» να προσκομίσουν κάποια συμπληρωματικά έγγραφα.

Την Πέμπτη έχει οριστεί να γίνει και η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας για να επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος της σεζόν 2009-2010.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή εκφράζουν την μεγάλη τους αισιοδοξία ότι στο διάστημα που τους έδωσαν οι αρμόδιοι της Επιτροπής θα μπορέσουν να συλλέξουν όσα έγγραφα χρειάζονται και με τον συμπληρωματικό φάκελο που θα καταθέσουν να πάρουν την σχετική άδεια.

Την ίδια στιγμή η Επιτροπή έκανε γνωστό ότι ο ΟΦΗ και ο Πιερικός πήραν την άδεια για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός δεν πήρε την σχετική άδεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Την αναβολή έκδοσης οριστικής απόφασης για την ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι την 24η Ιουνίου 2010 προκειμένου να προσκομισθούν συμπληρωματικά έγγραφα στην Επιτροπή.

2. Τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στις ΠΑΕ ΟΦΗ, Πιερικός.

3. Τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»