Η απόφαση του Ράφα Μπενίτεθ να μην πωλήσει την πολυτελή κατοικία του στο Λίβερπουλ αλλά απλά να τη νοικιάσει, έκανε την εφημερίδα «Daily Star» να σκαρφιστεί ένα ευφάνταστο σενάριο που θέλει τον Ισπανό να επιστρέφει σύντομα στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο ιδοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, σεϊχης Μανσούρ, είναι απογοητευμένος από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και σκέφτεται να τον αντικαταστήσει. Ο βαθύπλουτος Σαουδάραβας δεν ενδιαφέρεται για… συμβόλαια και συμφωνίες και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώσει ακόμα και την Ίντερ για να φέρει τον Μπενίτεθ στο Μάντσεστερ!

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν δείχνει ότι η… συγκλονιστική αποκάλυψη της «Daily Star» θα επιβεβαιωθεί και ήδη ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ συζητάει με τον Μάσιμο Μοράτι για την μεταγραφική ενίσχυση της Ίντερ.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από την FA στον Μούντρικ για παράβαση των κανόνων περί ντόπινγκ