Απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά στο μέλλον την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο, με δηλώσεις του στην «Mirror».

«Φυσικά και μου λείπει το Μάντσεστερ γιατί πέρασα πολύ ωραίες στιγμές εκεί. Ωστόσο δεν θα επέστρεφα για κανέναν λόγο», ήταν τα λόγια του 25χρονου στην αγγλική εφημερίδα.

Ο Ρονάλντο αγωνίστηκε για έξι χρόνια στους «μπέμπηδες», σκοράροντας 118 φορές σε 292 εμφανίσεις και κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ του 2008. Έγινε επίσης ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα μετά από 40 χρόνια και η μετακίνησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι έσπασε όλα τα ρεκόρ, αφού το κόστος έφτασε τα 94 εκ. ευρώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!