Για το Κίτζμπουχελ της Αυστρίας αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Άρη. Μέχρι τις 5 Ιουλίου οι «κίτρινοι» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι Θεσσαλονικείς πέταξαν από την συμπρωτεύουσα για το Μόναχο και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Κίτζμπουχελ, μία απόσταση περίπου 160 χιλιομέτρων.

Οι παίκτες που ταξιδεύουν στην Αυστρία είναι οι Κόκε, Χαβίτο, Βαγγέλη, Νέτο, Οικονομόπουλος, Μουδούρογλου, Μενδρινός, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Κατίδης, Αγτζίδης, Βελλίδης, Τσεσνάουσκις, Οριόλ, Κάλβο, Φρασέρι, Γκαρσία, Μπουγαΐδης, Εσόμπα (μόνο εφόσον δρομολογηθούν μέχρι αύριο το πρωί όλες οι απαιτούμενες διεργασίες), Μίσελ (αναμενόταν χθες τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη). Ο Χαβιέ Κάμπορα θα ενσωματωθεί στην αποστολή τις επόμενες μέρες λόγω προβλήματος με τη βίζα του.

«Η περίοδος της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί θα βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Θα χτίσουμε ουσιαστικά μια νέα ομάδα, μια και κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν και κάποιοι άλλοι θα έρθουν. Εύχομαι σε όλους καλή τύχη και θέλω να τονίσω στους νέους παίκτες μου πως θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στους παίκτες, κατά τη διάρκεια της χθεσινής-πρώτης προπόνησης της ομάδας.

Ανακοινώνεται ο Γκαρμπίνι

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μίσελ Γκαρμπίνι. Ο Βραζιλιάνος αναμενόταν χθες το βράδυ από την Ιταλία, προκειμένου να προσκομίσει ένα απαραίτητο ταξιδιωτικό έγγραφο σχετικά με το ιταλικό του διαβατήριο και να επικυρωθεί η συμφωνία που έχει με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Για την υπόθεση του 29χρνου αμυντικού απομένουν τα τυπικά και σύντομα θα γίνει και επίσημα παίκτης του Άρη.

Όσον αφορά τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ και τον Χάβι Φουέγκο, τις τελευταίες μέρες παρατηρείται στασιμότητα και στις δύο περιπτώσεις, όμως οι διοικούντες την ΠΑΕ για να μην ξαφνιαστούν στρέφονται και σε άλλες λύσεις για να καλύψουν τις θέσεις του επιθετικού και του αμυντικού μέσου. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Φούλαμ για την υπόθεση του Εντι Τζόνσον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Έχει έτοιμο κορμό για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ-Αδικήθηκε πέρσι ο Κοϊτά, φέτος είναι… κολώνα»

Τσορμπατζόγλου: «Προς επιστροφή Γιακουμάκης & Μιχαηλίδης - Tα δεδομένα για Κένι, Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ ενόψει Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στέλνει ένα μήνυμα πως τώρα που ξεκίνησαν τα σοβαρά ''είμαι'' εδώ»

Δεσύλλας: «Άλλη κατάσταση τα playoffs, αν ξεκινήσει με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός»

Μαξίμοβιτς: «Έφυγα με λύπη από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν κατακτήσαμε έναν τίτλο»

Δούκας: «Τον Μάιο του 2027 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Σπουδαία κίνηση Σαββίδη: Βοήθησε οικονομικά ένα παιδί να πάει στις ΗΠΑ για θεραπεία για καρκίνο

ΑΕΚ: Επιστρέφουν νωρίτερα οι τρεις… αποκλεισμένοι

Ολυμπιακός: Ανεβάζει στροφές ο Έσε και δεν χάνει ΑΕΚ

Τσακίρης: «Θετική η εισήγηση του Νίκολιτς για την παραμονή των Γκατσίνοβιτς-Βίντα στην ΑΕΚ»

TAGS: Άρης