Αγεφύρωτο παραμένει το χάσμα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Βασίλη Σπανούλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λαρισαίος Γκαρντ επιμένει να ζητεί αρκετά χρήματα περισσότερα από όσα του προσφέρουν οι «πράσινοι». Συγκεκριμένα ο 27χρονος άσος δεν αποδέχεται την πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ, που είναι και το «ταβάνι» που έχει ορίσει η ΚΑΕ (σε αυτά τα χρήματα συμφώνησε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης για κάθε χρόνο του νέου τριετούς συμβολαίου του) και ζητεί 2,2-2,3 εκατ. ευρώ.

Η πράσινη ΚΑΕ δεν δείχνει διάθεση να αυξήσει την προσφορά της και πλέον είναι στο χέρι του διεθνούς άσου αν θα υποχωρήσει ή θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον παίκτη, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενεργοποιηθεί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Σπανούλης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς (Μίσκο Ραζνιάτοβιτς), που αναλαμβάνει τα ηνία των «ερυθρολεύκων».

Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο όλο θέμα. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Δεν μπορούμε να καθόμαστε να απαντάμε σε σενάρια που προκύπτουν καθημερινά».

Σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Βασίλης Σπανούλης, αναμένεται να γίνουν προσπάθειες για να παραμείνει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ θα αποκτηθεί κι ένας ακόμη γκαρντ (που θα μπορεί να αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2»). Ο Τερέλ ΜακΙντάιρ, μπορεί να αποκτηθεί από τη Σιένα έναντι ενός μικρού ποσού, ενώ στα υπόψη φέρεται να είναι και ο ελεύθερος από την Παρτιζάν Μπο ΜακΚάλεμπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube