Ανάμεσα σε όλα τα μεγάλα ονόματα που έχουν εμπλακεί στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ως τώρα, μόνιμη ενδιαφερόμενη παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή τη φορά ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που εκθειάστηκε από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Οι «πολίτες» κινούνται πολύ δυναμικά για την απόκτηση ποιοτικών παιχτών που θα τους δώσουν την επόμενη σεζόν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός της Σίτι, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά μάλλον δημιούργησε περισσότερες απορίες. Αρχικά αναφέρθηκε σε κάποια ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί: «Δεν ισχύουν όλα τα δημοσιεύματα. Δε γίνεται να αγοράσουμε δώδεκα παίχτες. Φυσικά όμως θα πάρουμε κάποιους. Κράσιτς ή Τζέκο; Με τον έναν βρισκόμαστε σε συζητήσεις αλλά δε μπορώ να πω περισσότερα».

Όταν όμως η κουβέντα ήρθε γύρω από το όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την πιθανότητα της Μπαρτσελόνα να τον παραχωρήσει, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του: «Κατά την άποψή μου ο Ίμπρα είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ευρώπη. Με πιάνουν τα γέλια όταν ακούω να λένε ότι αστοχεί σε κρίσιμες ευκαιρίες».


Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!