Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Πανιωνίου, μετά την άνετη νίκη επί του Ηρακλή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο Μέμος Ιωάννου, ο οποίος δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση των δύο Αμερικανών (Χάρβεϊ και Εϊβερι) και μοναδικών ξένων στην ομάδα, ανησυχεί για την αστάθεια των «κυανέρυθρων» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Προκειμένου να εντοπίσει τις όποιες «ατέλειες» στην ομάδα του, ο τεχνικός του Πανιωνίου έκλεισε φιλικό και πάλι με τον Ολυμπιακό, αυτήν τη φορά στο κλειστό της Οδού Αρτάκης.

Στο μεταξύ, οι εργασίες κινούνται με γοργούς ρυθμούς στο κλειστό του Ελληνικού και δεν αποκλείεται η προπόνηση της Πέμπτης να πραγματοποιηθεί στο παρκέ, που κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων φιλοξένησε τα τουρνουά μπάσκετ και χάντμπολ.



Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube