Ο Νίκος Νιόπλιας συνάντησε για πρώτη φορά τον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κάρλος Φρέιτας. Η γνωριμία των δύο ανδρών έγινε σήμερα και κύριο θέμα της κουβέντας τους ήταν τα μεταγραφικά «μέτωπα» που πρόκειται να ανοίξουν οι «πράσινοι».

Ο τεχνικός του συλλόγου και ο Πορτογάλος θα ξανασυναντηθούν εντός των επόμενων ημερών για να συζητήσουν εκτενέστερα τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου. Ο Νιόπλιας χρειάζεται δύο ακόμη παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον Παναθηναϊκό και αυτή του την επιθυμία την εξέφρασε στη συνάντηση με τον Φρέιτας.

Από την άλλη πλευρά, ο Πορτογάλος που την Παρασκευή αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιους παίκτες να προτείνει στον τεχνικό του «τριφυλλιού», οι οποίοι προέρχονται από την Πορτογαλία και την Λατινική Αμερική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»