Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Έντερ. Μονοετή δανεισμό από τη Φλαμένγκο και δυνατότητα ανανέωσης από την «Ένωσης» προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών. Σκληρό… πόκερ με Πόρτσμουθ για Ντιόπ. Χωρίς τον Ραφίκ Τζεμπούρ ξεκινά τη Δευτέρα η προετοιμασία για τη νέα περίοδο, 17 Ιουλίου ενσωματώνεται ο Αλγερινός, εφόσον παραμείνει στην «Ένωση».

Και επίσημα Έντερ

Ολοκλήρωσε τις διακοπές του και πλέον ο Έντερ βρίσκεται ένα βήμα πριν ανακοινωθεί και επίσημα ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπογράφει μονοετές συμβόλαιο. Η συμφωνία με τη Φλαμένγκο προβλέπει τον δανεισμό του για μια σεζόν, με τη δυνατότητα από την πλευρά της ελληνικής ομάδας να ανανεώσει για ακόμη μια χρόνια. Η «Ένωση» εξασφάλισε επιπλέον, το 50% των εσόδων σε περίπτωση μεταπώλησής του, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα λάβει περίπου 130.000 ευρώ για ένα χρόνο.

Πιέζει για Ντιόπ

Στα άκρα φαίνεται ότι θα φτάσει η κατάσταση με την Πόρτσμουθ, που συνεχίζει να αξιώνει επιπλέον χρήματα προκειμένου να δώσει την ελευθέρας στον Πάπα Μπούπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος τα έχει βρει σε όλα με τον «Δικέφαλο» και το μόνο που απομένει είναι η συναίνεση της αγγλικής ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν όμως, ότι η κατάσταση έχει ήδη τραβήξει αρκετά και διεμήνυσαν στους εκπροσώπους του παίκτη πως θα περιμένουν μέχρι την Τρίτη. Από την πλευρά τους, αυτοί θα πιέσουν… αφόρητα την Πόρτσμουθ, ώστε να τελειώσει άμεσα το θέμα του.

Χωρίς Τζεμπούρ η προετοιμασία και βλέπουμε…

Τη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας χωρίς την παρουσία του Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός ολοκλήρωσε με την εθνική ομάδα της χώρας του την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα «γεμίσει» τις μπαταρίες του μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ, με την προϋπόθεση βέβαια, ότι ως τότε θα είναι ακόμη παίκτης του «Δικέφαλου». Στον «τρομοκράτη» έχει μπει «πωλητήριο» και στην Ένωση περιμένουν προτάσεις, ενώ και ο ίδιος είναι δεδομένο πως θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αντράντε»

Τσανάκας: «Μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας με της Λεωφόρου - Τα μεταγραφικά σενάρια»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ - Διαθέσιμοι οι Γιόβιτς και Μάνταλος στη Λεωφόρο»

Σε τρεις φάσεις η διάθεση των διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό - Η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σύμβουλος του Σαββίδη ο Παπαμιμίκος - Παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:30

Παντελίδης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ηρακλή»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον»

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Κούλης Αποστολίδης στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Γιατί τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ;»

Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου - Ο πόνος δεν περνάει, χάσαμε από τον φόβο της αποτυχίας»!

TAGS: A.E.K.