Ποδοσφαιριστής του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ο οποίος συμφώνησε για τρία χρόνια με την ομάδα. Δανεικός στην Ανόρθωση για τον επόμενο χρόνο θα αγωνιστεί ο Νάτσο Γκαρσία.

Ο Παπαζαχαρίας θα μεταβεί το απόγευμα στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει προετοιμασία. Η επίσημη ανακοίνωση του θα γίνει μόλις λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή. Στον «Γηραιό» ο 25χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για εννέα χρόνια, έχοντας 116 συμμετοχές και σκοράροντας 3 γκολ (τα δύο την περυσινή περίοδο).

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευτυχισμένος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΑΡΗΣ και θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας αυτής», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής στο "ARIS FM".

Παράλληλα ανακοινώθηκε ο μονοετής δανεισμός του Νάτσο Γκαρσία στην Ανόρθωση. Ο Βολιβιανός, ο οποίος πρόσφατα δέχθηκε μείωση των απολαβών του (400.000 ευρώ από 500.000) θα συνεργαστεί ξανά με τον Γκιγιέρμο Όγιος, όπως την περίοδο 2006-07 στον Άρη.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Έχει έτοιμο κορμό για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ-Αδικήθηκε πέρσι ο Κοϊτά, φέτος είναι… κολώνα»

Τσορμπατζόγλου: «Προς επιστροφή Γιακουμάκης & Μιχαηλίδης - Tα δεδομένα για Κένι, Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ ενόψει Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στέλνει ένα μήνυμα πως τώρα που ξεκίνησαν τα σοβαρά ''είμαι'' εδώ»

Δεσύλλας: «Άλλη κατάσταση τα playoffs, αν ξεκινήσει με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός»

Μαξίμοβιτς: «Έφυγα με λύπη από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν κατακτήσαμε έναν τίτλο»

Δούκας: «Τον Μάιο του 2027 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Σπουδαία κίνηση Σαββίδη: Βοήθησε οικονομικά ένα παιδί να πάει στις ΗΠΑ για θεραπεία για καρκίνο

ΑΕΚ: Επιστρέφουν νωρίτερα οι τρεις… αποκλεισμένοι

Ολυμπιακός: Ανεβάζει στροφές ο Έσε και δεν χάνει ΑΕΚ

Τσακίρης: «Θετική η εισήγηση του Νίκολιτς για την παραμονή των Γκατσίνοβιτς-Βίντα στην ΑΕΚ»

TAGS: Άρης