Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Γιόσι Μπεναγιούν από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι. Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 6.7 εκ. ευρώ σύμφωνα με την «Sun».

Η ομάδα του «Άνφιλντ» σκοπεύει να πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές της για να μπορέσει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και ο νέος προπονητής Ρόι Χότζον άναψε το πράσινο φως για την παραχώρηση του Ισραηλινού. Οι απολαβές του Μπεναγιούν θα είναι αυξημένες στη νέα του ομάδα, αφού θα εισπράττει 3.5 εκ. ευρώ ετησίως.

Η πώληση του 30χρονου εξτρέμ δεν θα προκαλέσει και… αυτοκτονίες στο Λίβερπουλ, ωστόσο αν τελικά η διοίκηση αποφασίσει να παραχωρήσει τους Τζέραρντ, Τόρες και Μασεράνο θεωρείται σίγουρο ότι οι οπαδοί θα εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!