Τον Ντέιβιντ Ο’ Λίρι θα έχει προπονητή τη νέα σεζόν ο Φάμπιο Καναβάρο, αφού ο 58χρονος Ιρλανδός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ-Αχλί όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ντουμπάι, Μαρκ Μπελ.
Ο Ο’ Λίρι είχε λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ (1975-1993) και πέτυχε το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στην εθνική Ιρλανδίας κόντρα στη Ρουμανία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1990. Ως προπονητής αναμόρφωσε τη Λιντς, με την οποία έφτασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2001. Την τριετία 2003-06 εργάστηκε στην Άστον Βίλα με μέτρια αποτελέσματα και έκτοτε δεν έχει αναλάβει κάποιο σύλλογο.
Η Αλ-Αχλί, πλην του Καναβάρο, έχει προσφέρει συμβόλαια συνεργασίας στους Μούτου και Γκατούζο. Πλέον, με τον Ο’ Λίρι στον πάγκο οι πιθανότητες να έρθουν διάσημοι παίκτες στο Ντουμπάι αυξάνονται.
Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας