Ο ιδιοκτήτης της Χαρτς, Βλαντιμίρ Ρομανόφ, κατέκρινε τον Ρούντολφ Σκάτσελ για την ενέργεια του να δείξει τη φανέλα του με το πρόσωπο του πρώην προπονητή, Τζορτζ Μπέρλεϊ, επάνω της. Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά τη νίκη της ομάδας του Εδιμβούργου με 2-0 επί της Νταμφέρμλιν, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Σκωτσέζου τεχνικού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Record», ο Ρομανόφ τα έβαλε ανοιχτά με τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπαικτών του, τη στιγμή που πανηγύριζαν τη νίκη που τους κράτησε στην κορυφή της Σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ. Ο Λιθουανός επιχειρηματίας μίλησε με έντονο ύφος στον Σκάτσελ, ξεκαθαρίζοντας του ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες και πως περιμένει τυφλή υπακοή από τους πάντες στις εντολές του. Από την πλευρά του ο Τσέχος μέσος ήταν συντετριμμένος μετά το επεισόδιο και εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων και ο Τάκης Φύσσας, ότι φοβάται πως θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.
Ποδοσφαιριστής της Χαρτς, ο οποίος προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στην εφημερίδα για το ζήτημα που προέκυψε: «Όλοι οι παίκτες σεβόμασταν τον Τζορτζ (Μπέρλεϊ) και μας στεναχώρησε η αποχώρηση του. Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν προβλήματα μεταξύ του και του Ρομανόφ, και ότι αργά ή γρήγορα θα έβγαιναν στην επιφάνεια. Ως παίκτες πρέπει να αποδεχτούμε ότι αυτά συμβαίνουν και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε τη δουλειά μας. Όμως, αν εμφανιστεί κάποια στιγμή ο Ρομανόφ φορώντας μια φόρμα με τα αρχικά τότε θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Υπάρχει κάποιο σημείο που αν το ξεπεράσεις οι ποδοσφαιριστές θα αντιδράσουν».
Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς