Οι πράσινες (κατ’ εξοχήν) εμφανίσεις τις Ομόνοιας είναι ευρέως γνωστές. Το τριφύλλι που έχουν στην κυπριακή ομάδα για σήμα, εξίσου γνωστό! Ωστόσο, οι φίλαθλοι της πρωταθλήτριας Κύπρου θα δουν τη νέα σεζόν την ομάδα τους να φοράει κόκκινες εμφανίσεις! Όχι στα περισσότερα ματς, αφού αυτή θα είναι η τρίτη εμφάνιση της ομάδας του Τάκη Λεμονή!

Έπειτα από επτά χρόνια, η Ομόνοια κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν φιλοδοξεί να επαναλάβει το ίδιο, έχοντας ως… γούρι κόκκινες εμφανίσεις. Σίγουρα για τους περισσότερους στον σύλλογο, αυτό αποτελεί μια καινοτομία και είναι κάτι πρωτόγνωρο. Δεν ισχύει το ίδιο όμως, και για τους Τάκη Λεμονή, Χρήστο Πατσατζόγλου και Τρεζόρ Λομάνα, γνωστοί από τη θητεία τους στον Ολυμπιακό.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Ομόνοιας, πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΠ με τους Τίμο Βένσελ, Ηλία Χαραλάμπους και Ντάβιντσον Μοράις να τις προβάρουν. Ο Γερμανός παρουσίασε την πρώτη εμφάνιση, η οποία θα είναι λευκή με πράσινο μανίκι, ο Βραζιλιάνος παρουσίασε την δεύτερη εμφάνιση, η οποία θα είναι πράσινη με λευκή οριζόντια γραμμή στο ύψος του εμβλήματος, ενώ την παράσταση «έκλεψε» ο αρχηγός της ομάδας που επέλεξε να φορέσει την ξεχωριστή τρίτη εμφάνιση, η οποία έχει ως κύριο χρώμα το κόκκινο.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω κι απολογούμαι…»

Ο Ινιέστα στο τεχνικό επιτελείο του Μαρόκου

Η μάχη… της πετσέτας: Τα κωμικοτραγικά περιστατικά με τον αναπληρωματικό πορτιέρε στον αφρικανικό τελικό

Η στιγμή που κάνει άπαντες να υποψιάζονται για επιτηδευμένη αστοχία του Ντίας στο πέναλτι του τελικού

Ο Ινφαντίνο καταδίκασε τη συμπεριφορά ορισμένων μελών της εθνικής Σενεγάλης

Ολονύχτια επεισόδια στο Παρίσι, μετά τη λήξη του αγώνα Σενεγάλη – Μαρόκο

Προπονητής Μαρόκου: «Ο Μπραχίμ Ντίας επηρεάστηκε από την ντροπιαστική κίνηση του προπονητή της Σενεγάλης»

Απίθανη στιγμή: Ο Μανέ συνειδητοποιεί ότι του έπαιρνε συνέντευξη ο Άμραμπατ!

Μεντί: «Ας είμαστε σοβαροί, δεν έχασε επίτηδες το πέναλτι ο Μπραχίμ Ντίας»

Μαροκινοί δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον προπονητή της Σενεγάλης στη συνέντευξη Τύπου!