Παίκτης του ΟΦΗ και για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Μανώλης Ψωμάς, ο οποίος υπέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης στους Κρητικούς. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Καβάλα, έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου με τις οποίες χαρακτηρίζει τον ΟΦΗ, «ομάδα της καρδιάς» του.
«Από μικρός είμαι ΟΦΗ. Ηλθαν στην ομάδα της καρδιάς μου. Όταν δέχθηκα την πρόταση από την διοίκηση λειτούργησα συναισθηματικά και όχι επαγγελματικά και φυσικά απάντησα θετικά. Νομίζω ότι ήλθα στον ΟΦΗ στη πιο κατάλληλη στιγμή. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ από καρδιάς να υλοποιήσει το στόχο της και να βρεθεί στην θέση που της αρμόζει», είπε ο παίκτης.
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Μαχλάς, τόνισε: «Πήραμε έναν έμπειρο παίκτη που θα βοηθήσω αμέσως την προσπάθεια της ομάδας μας. Είναι καταξιωμένος στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με αναμφισβήτητες ικανότητες. Πιστεύουμε όχι μόνο στην αξία του και στις δυνατότητες που έχει, αλλά και στην ηγετική ικανότητα που τον διακρίνει».
Η ανακοίνωση: «Ο Μανώλης Ψωμάς υπέγραψε σήμερα παρουσία του προέδρου του ΟΦΗ κ. Γιάννη Κουράκη και του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νίκου Μαχλά συμβόλαιο 2 ετών στην ομάδα μας.
Ο Ψωμάς έχει γεννηθεί στις 11-11-1978, είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1.82 και βάρος77 κιλά .
ΤΗΝ περίοδο 2009-2010 είχε 17 (16 στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο Ελλάδος) συμμετοχές με την ομάδα της Καβάλας αγωνιζόμενος συνολικά 1.278 λεπτά».
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου