Μια ακόμη σύλληψη μπορεί να προσθέσει στο… βιογραφικό του ο Τζορτζ Μάικλ. Ο 47χρονος τραγουδιστής τα ξημερώματα της Κυριακής και έπειτα από ξεφάντωμα στο Gay Pride parade στο Λονδίνο, «πάρκαρε» το τζιπ του σε ένα κατάστημα. Κρατήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές αφού θεωρήθηκε ότι δεν βρίσκονταν σε θέση να πιάσει τιμόνι.

Ο Κυπριακής καταγωγής αοιδός, που μόλις πριν ένα χρόνο επανάκτησε το δικαίωμα να οδηγεί (είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2007 να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και του είχε απαγορευτεί να κρατά τιμόνι για δύο χρόνια)- προσέκρουσε στη βιτρίνα καταστήματος. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε αφού πλήρωσε εγγύηση.

«Ένας άνδρας, ηλικίας μεταξύ 40-50 ετών, συννελήφθη, αφού υπήρχαν υποψίες πως δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει», είπε αστυνομικός του τμήματος που... φιλοξένησε τον Μάικλ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του τραγουδιστή αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Πέρυσι είχε κρατηθεί για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών έπειτα από τρακάρισμα ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Τον Φεβρουάριο του 2006 είχε παρατηρηθεί έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες, ενώ το 2008 συνελλήφθη για τον ίδιο λόγο. Το 1998 είχε έρθει αντιμέτωπος με τις αστυνομικές Αρχές των Η.Π.Α. για ασέλγεια σε δημόσιες τουαλέτες!

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λάκης Γαβαλάς: Επέστρεψε στην Αθήνα με περισσότερα κιλά, μύες, περούκες και... άχρηστους τουρίστες

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!