Μετά από μόλις 45 λεπτά προπόνησης στο Ζέεφελντ παρουσιάστηκε και το πρώτο πρόβλημα τραυματισμού στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στη μέση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

Ο παίκτης πήγε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον ενημέρωσε, στη συνέχεια συνέβη το ίδιο και με τον γυμναστή της ομάδας.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός εξετάστηκε από τους ιατρούς της ομάδας, οι οποίοι δεν διέγνωσαν κάτι σοβαρό. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται αύριο το πρωί να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλαούντιο Νταντόμο, υπό τις οδηγίες του κ.Πανταζή. Ο Ουρουγουανός ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς και ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει δύο προπονήσεις στις 10.00 και τις 17.30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχουν υποχρέωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το πρωτάθλημα και για αυτό...»

Τσακίρης: «Ψάχνει για βασική επιλογή στο 6 η ΑΕΚ - Η ιδιαιτερότητα για τον στόπερ»

Πανσερραϊκός: Συνέντευξη Τύπου του Καζία τη Δευτέρα - Τα θέματα που θα τεθούν

Ισέκα: «Ανυπομονώ για το Σούπερ Καπ - Η σύζυγός μου έκλαιγε όταν έφυγα από τον ΟΦΗ»

Δεσύλλας: «Οι λεπτομέρειες για τον Βοτανικό - Έτσι θα είναι εσωτερικά το γήπεδο»

Μάνατζερ Λιβάκοβιτς: «Fake news τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού»

Οζντόεφ: «Μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό εξελίσσεσαι - Πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα από το ρωσικό»

Ντεσπόντοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω»

Φρίντεκ: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο - Όλα ανοιχτά με το μέλλον μου στον Άρη»

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντράντε και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις