Με νοσταλγία θυμάται τις ημέρες του στον Άρη ο Κριστιάν Νασούτι. Ο Αργεντινός αμυντικός συνεχίζει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ, αφού οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του. Ο ξανθομάλλης άσος μιλώντας στην «Clarin» δεν έκρυψε πως θα ήθελε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον είναι αφοσιωμένος στο πώς θα καθιερωθεί στο μεγάλο σύλλογο της πατρίδας του.

«Στην Ελλάδα ένιωθα πολύ καλά. Ήμουν ευτυχισμένος στον Άρη και ήθελα να παραμείνω στην Ευρώπη γιατί είναι δύσκολο να αγωνιστείς εκεί. Όμως λόγω της κρίσης στην Ελλάδα ο Άρης δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα για την αγορά των δικαιωμάτων μου. Δεν είμαι απογοητευμένος, ούτε εκνευρισμένος. Είμαι χαρούμενος που είμαι στη Ρίβερ και ήθελα πραγματικά να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Προπονούμαι καθημερινά πολύ σκληρά και θα παλέψω για να καθιερωθώ. Στόχος μου πλέον είναι να πετύχω στη Ρίβερ», τόνισε.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

Κετσετζόγλου: «Χαφ και φορ οι προτεραιότητες της ΑΕΚ-Κοιτάζει και Σάλιακα για μπακ»

TAGS: Άρης