Ακόμη ένας παίκτης που προοριζόταν για τη θέση του ακραίου στον νέο Ολυμπιακό του Γκουλινέλι χάθηκε. Ο λόγος για τον Ράφαελ που επέλεξε (και αυτός) να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Δεν έχει γίνει γνωστό το Plan B των «ερυθρολεύκων», την ώρα που ζεσταίνεται ξανά η διοίκηση για Στεφάνου.

Από το «στρατόπεδο» των Πειραιωτών έβγαινε η βεβαιότητα ότι ο διεθνής -με την Νέων- Βραζιλιάνος θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά τελικά ο Ράφαελ προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, λόγω των χρημάτων που του προσέφεραν οι «γείτονές» μας. Τώρα, ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του, αφού πρέπει να κλείσει τρεις θέσεις, με τις άλλες δύο να είναι του λίμπερο και του άλλου κεντρικού.

Με δεδομένο ότι ο Ανδρέας Ανδρεάδης παρέμεινε στην ομάδα και ο Τζούριτς (που αγωνιζόταν στο πλάι του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε) θα έχει πλέον τη θέση του διαγωνίου, αναζητείται ένας κεντρικός. Ο Φλάβιο Γκουλινέλι έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τη διοίκηση να διαψεύδει ότι ασχολείται με τον Νίκο Σμαραγδή.

Όσον αφορά τη θέση του λίμπερο, φαίνεται ότι θα υπάρχει αίσιο τέλος με τον Γιώργο Στεφάνου. Ο διεθνής λίμπερο δεν θέλει να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού και στους πρωταθλητές υπάρχει η διάθεση να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκφράσει την πρόθεση του και επίσημα, προτού ο Στεφάνου φύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!