Μόνο όνειρο δεν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η διάθεση 21.100 διαρκείας, που είναι το όριο που έχει θέσει η ΠΑΕ. Με τον συνολικό αριθμό να έχει ξεπεράσει, πλέον, τις 15.000, το sold out είναι κάτι παραπάνω από πιθανό! Μάλιστα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ευελπιστούν να μη χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι τις 17 Ιουλίου, που είναι ηδιορία, για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Με το μυαλό στ'… αστέρια

Με τη σκέψη στα προκριματικά του Champions League και… μακροπρόθεσμα, στους ομίλους της διοργάνωσης, αναχώρησε την Τετάρτη (7/7) για το Μπαντ Μπρουγκενάου ο Μάριο Μπερέτα και οι παίκτες του, οι οποίοι ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αφού έφτασαν στο προπονητικό κέντρο «Dorint Resort and Spa Bad Bruckenau», οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαναν χαλαρή προπόνηση, ενώ την Πέμπτη θα τους ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τις επόμενες 15 μέρες, με διπλές και τριπλές προπονήσεις.

Τέλος ο Χοσέμι

Σε άλλες περιπτώσεις -για το δεξί άκρο της άμυνας- στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς το «φλερτ» με τον Χοσέμι δεν προχώρησε. Οι λόγοι αφορούν περισσότερο τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή της Μαγιόρκα, που δεν είναι ο παίκτης που θέλει ο ΠΑΟΚ, για να καλύπτει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά.

Επίσης, ο Χοσέμι συζητάει τη λύση του συμβολαίου του με την ισπανική ομάδα, οπότε, αυτό μπορεί να διαρκέσει πολλές μέρες και ο «Δικέφαλος» δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Κηφισιά: Για το ιδανικό φινάλε σε μια σπουδαία χρονιά

Βόλος-Παναιτωλικός: Για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Asteras AKTOR-Άρης: Επιτακτική ανάγκη η νίκη για να κλείσουν με χαλόγελα το 2025!

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.