Ως νέος πατέρας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να περνάει διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο του. Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να έχει βάψει (μαύρα) τα νύχια του (!) και να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Νέα Υόρκη.

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του 25χρονου άσου, ο οποίος δείχνει να έχει καταλάβει το στιλιστικό του λάθος. Επίσης, είναι γνωστό ότι ο διεθνής παίκτης αρέσκεται να κάνει αποτρίχωση στο στήθος του και στους κοιλιακούς του.

Ο Ρονάλντο έχει πάει στη Νέα Υόρκη με την Ιρίνα Σάικ, τρεις εβδομάδες αφότου έγινε πατέρας. Ο γιός του - που θα ονομαστεί και εκείνος Κριστιάνο Ρονάλντο - μένει με τη μητέρα και την αδερφή του ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία.

Η αδερφή του Πορτογάλου, Κάτια, δήλωσε: «Δεν ξέρουμε τη μητέρα του παιδιού και δεν την έχουμε συναντήσει ποτέ. Δεν νομίζουμε ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι ένας άνδρας σαν τον Κριστιάνο θα μεγαλώσει ένα παιδί με δική του ευθύνη».

Από την πλευρά της, η Ιρίνα Σάικ, παρότι έμεινε έκπληκτη από το γεγονός ότι ο Πορτογάλος έγινε πατέρας, δεν χώρισαν και εμφανίστηκαν μαζί σε μια πισίνα την προηγούμενη Τετάρτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πελάτες ετών 6: Κέρδη εκατομμυρίων για τα παιδικά καλλυντικά

«Ας κάνουμε τον… Κινέζο»: Μήπως έχουμε αρχίσει να αποκτούμε κινεζικές συνήθειες;

Απήγαγαν κατά λάθος... 80χρονο στο Σίδνεϊ - Ο παππούς «δεν έχει καμιά εμπλοκή» με τον υπόκοσμο!

Άλεξ Χόνολντ: Τα χρήματα που πήρε για να αναρριχηθεί στον ουρανοξύστη και ο πραγματικός λόγος που αψηφά τον κίνδυνο

Whitemask: Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι έχει «παγιδευτεί» στο δυστοπικό μέλλον, οι χιλιάδες ακόλουθοι και οι θεωρίες

Εκκένωση νοσοκομείου στη Γαλλία – Εντοπίστηκε ενεργή οβίδα στο ορθό 24χρονου!

Εξάχρονος βλέπει άλμπουμ με τυπωμένες φωτογραφίες και προσπαθεί να...ζουμάρει με τα δάχτυλα!

Η πιο τρομακτική πτήση στον κόσμο διαρκεί 14 ώρες

La Pascualita: Η πιο ανατριχιαστική ιστορία θρύλος στο Μεξικό για μια κούκλα βιτρίνας

«Συνταξιούχοι στα 25»: Στη Μαλαισία άνοιξε retreat για GenZers που κουράστηκαν να… προσπαθούν