Μόνο οι ποδοσφαιριστές που θα είναι απολύτως αφοσιωμένοι στην Γουέστ Χαμ έχουν θέση στην ομάδα που θα δημιουργήσει ο Άβρααμ Γκραντ. Αυτό δήλωσε ο Ισραηλινός τεχνικός με αφορμή την δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Μάθιου΄Απσον για την κακή περσινή πορεία των 'σφυριών".

Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Γουέστ Χαμ, αλλά υπάρχει και πρόταση επτά εκατομμυρίων λιρών από την Σάντερλαντ που η διοίκηση των «σφυριών» δεν έχει απορρίψει.

Μπορεί ο Άβρααμ Γκραντ να έχει δηλώσει μόλις πήγε στο Άπτον Παρκ πως θέλει να παραμείνει ο 31χρονος αμυντικός στην ομάδα αλλά ο ίδιος ο Άπσον εμφανίζεται διστακτικός έπειτα από την άσχημη περσινή πορεία του συλλόγου από το δυτικό Λονδίνο.

Με δηλώσεις του στην Daily Mirror o πρώην τεχνικός της Πόρτσμουθ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να κρατήσει κανένα παίκτη των «σφυριών» με το ζόρι καθώς θέλει αυτοί που θα δουλέψει μαζί του να είναι 100% αφοσιωμένοι στους στόχους της ομάδας: «Νομίζω πως το μέλλον της ομάδας διαγράφεται λαμπρό και θέλω να το πιστέψουν και οι ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ αυτό. Και ο Μάθιου είναι ένας από αυτούς. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Άπσον και θα κάνουμε τα πάντα για να μην αποχωρήσει. Παρόλα αυτά όμως οι οπαδοί των «σφυριών» αξίζουν να βλέπουν στην ομάδα τους παίκτες που θέλουν να παίζουν για τον σύλλογο».



Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από την FA στον Μούντρικ για παράβαση των κανόνων περί ντόπινγκ