Με τρίποντο του Νίκου Μπουντούρη ένα δευτερόλεπτο πριν από την λήξη το Μαρούσι κατάφερε να επικρατήσει της Χάποελ με 73-72 μέσα στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του έκτου ομίλου του Eurocup.

Τα τρίποντο του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα μια επικής αντεπίθεσης των παικτών του Παναγιώτη Γιαννάκη, οι οποίοι στο τελευταίο τρίλεπτο κατάφεραν να κάνουν σερί 13-0 και να γυρίσουν μια διάφορα δώδεκα πόντων. Το σημαντικότερο στοιχείο που έκρινε την αναμέτρηση ήταν το κοντό σχήμα που χρησιμοποίησε στο φινάλε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η συνεχής πίεση σε όλες τις γραμμές. Μέχρι εκείνο το σημείο οι «κίτρινοι» έκαναν πολλά λάθη και έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να έχουν σταθερό προβάδισμα, μέχρι να γίνουν όλα τα απίθανα που προαναφέρθηκαν.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν σκληρά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δικαιώθηκαν. Αυτή είναι η ταυτότητα της ομάδας μας και με αυτή θα συνεχίσουμε σε όλες τις διοργανώσεις» δήλωσε ο «δράκος».

ΧΑΠΟΕΛ: Χάτεν 26, Μίντοκ, Γκούντελ , Κάτζ 5, Ρόμπερτς 13, Μοσινσον 5, Γιακόσι 3, Σούμιν 5, Χίτζακ , Φάρινγκτον 17.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Νικολαϊδης 6, Μπουντούρης 7, Κυρίτσης 15 , Σέκουλιτς 9, Χόμαν 7 , Στεφανίδης 4, Κολώκας 9 (9 ριμπ.), Καϊμακόγλου 14, Λόλας, Γιαννουλάκος 2.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συλλογική παραίτηση της διοίκησης της ΕΟΚ η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος»

Από το 58-45 στο 64-60: Οι 52 βολές που πυροδότησαν την έρευνα για τους στημένους αγώνες!

Γιαννακόπουλος: «Πήγατε στην Α2 για να καθαρίσει το μπάσκετ, τώρα δεν θα φύγετε; Είναι όλα καλά τώρα;»

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Τα νέα για Φουρνιέ και Μοντέρο, η απόφαση του ΣτΕ για το ΣΕΦ και η τρίτη αίτηση αναστολής»

Όλη η υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό των συλλήψεων, οι αποκαλύψεις και τα επόμενα βήματα!

Ασβεστάς: «Απόψε στη ΓΑΔΑ, αύριο στον ανακριτή οι έξι - Νέοι εμπλεκόμενοι και πιθανός αποκλεισμός από το μπάσκετ»!

Νέο ΔΣ στην ΕΟΚ πριν τα μεσάνυχτα μετά το σκάνδαλο στο μπάσκετ

Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Διαφάνεια και ισονομία χωρίς εξαιρέσεις - Η ΕΠΑΘΛΑ διαβίβασε τα στοιχεία»