Δραματική επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Τζορτζ Μπεστ το τελευταίο 24ωρο, όπως έκανε γνωστό η πρώην σύζυγός του, Άλεξ. Ο 59χρονος θρύλος της Μαν.Γιουνάιτεντ, που νοσηλεύεται από τις 2 Οκτωβρίου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Λονδίνου με λοίμωξη στα νεφρά, διαπιστώθηκε πως έχει εσωτερική αιμορραγία και σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Φιλ Χιούζ, «η κατάστασή του δεν θα μπορούσε να είναι πιο σοβαρή».

«Εύχομαι να τα καταφέρει για μια ακόμη φορά, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του», δήλωσε σχετικά η Άλεξ Μπεστ, την ώρα που η πλειοψηφία των βρετανικών εφημερίδων αναφέρει πως ο γεννημένος στο Μπέλφαστ πρώην ποδοσφαιριστής είναι ετοιμοθάνατος.

Τη σοβαρότητα της κατάστασης αναγνωρίζει και ο καθηγητής, Ρότζερ Ουίλιαμς, που έκανε τη μεταμόσχευση ήπατος στον Τζορτζ Μπεστ το 2002. «Είναι ακόμη στην εντατική και παλεύουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε. Δεν έχει εγκαταλείψει τη μάχη, όπως κι εμείς. Δεν θα τα παρατήσουμε και πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα να σωθεί», δήλωσε σχετικά για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Ευρώπης το 1968, ο οποίος, ωστόσο, είδε την καριέρα και τη ζωή του να καταστρέφεται από το πάθος του για το αλκοόλ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!