Μετά τη συμφωνία με τον Ντρου Νίκολας, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Μάικ Μπατίστ. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και η διαφορά που αφορά την ακριβή διάρκεια του συμβολαίου αναμένεται να ξεπεραστεί. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ ζητεί κλειστό διετές συμβόλαιο, ενώ οι «πράσινοι» προτείνουν 1+1 χρόνια.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του Βασίλη Σπανούλη, η απάντησή του αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και πριν συγκεντρωθεί η Εθνική για την προετοιμασία εν όψει Μουντομπάσκετ. Στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει αισιοδοξία πως ο Λαρισαίος γκαρντ θα παραμείνει, αν και ούτε ο ίδιος φαίνεται να έχει ακόμη αποφασίσει.

Σε περίπτωση που το σίριαλ έχει ευτυχές τέλος, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν ακόμη γκαρντ, που δεν αποκλείεται να είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ αν αποχωρήσει ο Σπανούλης, θα αποκτηθούν δύο περιφερειακοί (ο ένας μεγάλο όνομα). Επίσης οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση ενός παίκτη στη θέση «3» κι ενός σέντερ για να αντικαταστήσουν τον Νίκολα Πέκοβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube