Επιμένει ο μάνατζερ του Ζεοβάνι για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του. Ο Ρομπέρτο Ασουνσάο έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική «Ο Jogo» όπου μίλησε για ελληνικό ενδιαφέρον για τον πελάτη του και ανέφερε ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή πάντως έδωσε προβάδισμα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αφού επιθυμία του Βραζιλιάνου δεξιού χαφ είναι να μετακομίσει στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ζεοβάνι από την Ελλάδα (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός), την Τουρκία(Ανκαραγκουτσού, Τραμπζονσπόρ)και μερικές βραζιλιάνικες ομάδες. Ο ίδιος όμως θέλει να μείνει στη Λισαβόνα, γι’ αυτό και δίνει προτεραιότητα στη Σπόρτινγκ που ψάχνει ακόμα εξτρέμ. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε νεότερα».

Ο 30χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι μετά από δύο χρόνια παραμονής στη Χαλ Σίτι. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι γνωστό εδώ και καιρό, ενώ στην πορεία το όνομά του ακούστηκε τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό.

Eπιμέλεια: Tάσος Χαλκιόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»