Η τιμή που έθεσε η διοίκηση της Λίβερπουλ για τον Φερνάντο Τόρες μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί υπερβολική, αφού τα 120 εκατόμμύρια ευρώ που απαιτεί ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ σε καιρό οικονομικής κρίσης προκαλούν.

Χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι σκέψεις των Αμερικανών ιδιοκτητών του συλλόγου για το μέλλον τους στον σύλλογο ο Ρόι Χότζον θέλει να κρατήσει στο Μέρσεϊσαϊντ τόσο τον Ισπανό διεθνή όσο και τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας και ηγέτη της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ.

Αν και είναι σαφές πως ο νέος προπονητής των «κόκκινων» θα πρέπει να περιμένει την λήξη του Μουντιάλ προκειμένου να μιλήσει με τον Τόρες, έκανε γνωστό πως θα απορρίψει την πρόταση της Τσέλσι που έφτανε στο… ευτελές ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών.
Σύμφωνα με πηγή της Daily Mail: «Φαίνεται πως η Λίβερπουλ προσπαθεί να θέσει τον Τόρες εκτός αγοράς αφού αυτή η τιμή δεν είναι προς διαπραγμάτευση. Προφανώς ο Ισπανός δεν θα φύγει από το Άνφιλντ».Μπορεί ο Τόρες να έκανε πρόσφατα επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο και να μην έχει επανέλθει πλήρως αλλά αυτό δεν απασχολεί τον Χότζον αφού πρέπει πρώτα να καταφέρει να κρατήσει στο λιμάνι τον καλύτερο επιθετικό που διαθέτει η Λίβερπουλ.


Πρώτο του μέλημα είναι να πείσει τον Ισπανό στράικερ να ξεχάσει για φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ και να μείνει στην ομάδα με σκοπό να την επαναφέρουν μαζί στον δρόμο των επιτυχιών. Η θέληση του να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων έθεσε εκτός συναγωνισμού και την Μάνστεστερ Σίτι που είχε την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει αλλά θα παίζει του χρόνου στο Europa League.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της Λίβερπουλ τόνισε πως: « Ο Τόρες δεν θα πάει στην Σίτι επειδή δεν μπορούν να του προσφέρουν αυτό που θέλει, να κερδίσει δηλαδή ένα Ευρωπαϊκό τίτλο».

Εν τω μεταξύ η κουβέντα που είχε με τον αρχηγό των «κόκκινων», Στίβεν Τζέραρντ ήταν σε πολύ φιλικό κλίμα και ειπώθηκαν σημαντικά λόγια και όπως φαίνεται η «σημαία» της Λίβερπουλ θα παραμείνει στον ιστό της παρά την έντονη επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο να τον πάρει στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!