Ψύχραιμα αντιμετώπισε την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Έκτορ Κούπερ, παρότι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι αρκετά δύσκολο για τον Άρη.

«Σίγουρα το πρόγραμμα της κλήρωσης για τις 7 πρώτες αγωνιστικές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολο. Ωστόσο προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια, αλλά για εμάς η προετοιμασία έχει ακριβώς τον ρόλο του να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν από το πρόγραμμα των αγώνων πρέπει η ομάδα να παρουσιάζεται με την ιδιοσυγκρασία του νικητή. Κι εμείς αυτό θέλουμε από τους παίκτες μας. Μπαίνοντας στο γήπεδο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος να παίζουν για την κατάκτηση της νίκης. Δουλειά μας είναι να είναι έτοιμη η ομάδα στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων και ανεξάρτητα από την σειρά των αγώνων να προσπαθεί και να παλεύει πάντα για τη νίκη», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

Στο μεταξύ, η ομάδα του Άρη συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ελβετία. Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας δεν έλαβαν μέρος οι Σάκης Πρίττας και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις σε προσαγωγούς και δικέφαλο αντίστοιχα.

Πλέον οι «κίτρινοι» ετοιμάζονται για το σπουδαίο φιλικό της Τρίτης (21:15) με την Μπενφίκα στην πόλη Μορζ, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Λωζάννη. Πρόκειται για το έκτο κατά σειρά φιλικό του Άρη, γι’ αυτό και ο Έκτορ Κούπερ ζήτησε από τους παίκτες του να το αντιμετωπίσουν με τη δέουσα προσοχή, καθώς πλησιάζει το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (29/7).

Στο μεταξύ, ο Κάρλος Ρουίς αναμένεται αργά το βράδυ της Δευτέρας να ενσωματωθεί στην αποστολή του Άρη και την Τρίτη ο φορ από τη Γουατεμάλα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

TAGS: Άρης