Η απόκτηση του Ντίμα Φιλίποφ ήταν… εκτός προγράμματος για τον Ολυμπιακό, όμως αποδείχθηκε ένα ισχυρό «χτύπημα» στο πρεστίζ του «αιωνίου» Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον 20χρονο πασαδόρο, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» κοντεύουν να συμπληρώσουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Στην ουσία, υπάρχει πλήρης συμφωνία με τον Ρολάντο Χουρκίν Ντεσπέιν για τη θέση του ακραίου, ενώ όλα συνηγορούν στην παραμονή του Στεφάνου για τη θέση του λίμπερο. Έτσι, το μόνο που απομένει είναι η απόκτηση ενός κεντρικού, που θα πλαισιώσει τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο Ντεπσέιν έχει συμφωνήσει να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», αλλά πρέπει να συμπληρωθούν ορισμένα χαρτιά έτσι ώστε να μπορέσει επίσημα η διοίκηση να ανακοινώσει τον παίκτη. Ο 23χρονος Κουβανός περιμένει και εκείνος τα διαδικαστικά, γνωρίζοντας ότι τα αρμόδια όργανα της χώρας του είναι συνυφασμένα με την καθυστέρηση.

Για τη θέση του λίμπερο, το πιθανότερο είναι να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Στεφάνου. Η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είμαι μικρή (5.000 ευρώ περίπου) και δύσκολα μπορεί να χαλάσει το «γάμο» ομάδας και παίκτη. Ίσως και εντός της εβδομάδας να ξεκαθαρίσει το θέμα και στη συνέχεια θα απομένει μόνο το θέμα του κεντρικού. Ο αθλητής που θα πλαισιώσει τον Ανδρεάδη θα είναι προσωπική επιλογή του Φλάβιο Γκουλινέλι, που «χτενίζει» την αγορά προσπαθώντας να βρει τον ιδανικό παρτενέρ του αρχηγού των Πειραιωτών.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!