Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε σήμερα το πρωί ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Νίκου Πανταζή.

Ο 32χρονος αμυντικός χαφ πήρε μέρος στο ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα και στη συνέχεια έκανε τρέξιμο και ασκήσεις σε ένα λοφάκι. Μαζί του γυμνάστηκαν οι Σκόκο και Παυλής για προληπτικούς λόγους, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νταντόμο και Μπλάνκο (δεν αγωνίστηκαν στο χτεσινό φιλικό με την Ουνιρέα).

Οι Σάχα και Μοσχονάς έκαναν μόνοι τους ασκήσεις με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σλόμπονταν Σούιτσα. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης (08.00).

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σαγάλ έπαθε... Γιαμάλ και ισοφάρισε τον Άρη με ασύλληπτη γκολάρα για την Κηφισιά!

Αλγουαθίλ: «Είμαι κατά το ήμισυ ευχαριστημένος, έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο»

Το κακό δεν... τρίτωσε: Σκόραρε με πέναλτι στη δεύτερη προσπάθεια και έβαλε μπροστά τον Άρη στη Λεωφόρο ο Μπρούμα!

Αντωνόπουλος: «Μας πονάει πολύ αυτή η ήττα με βαρύ σκορ, αλλά είναι δίκαιη»

ΟΦΗ: Απέφυγε το κάταγμα στον αυχένα ο Χριστογεώργος

Σαλάχ-Εντίν: «Αισθάνομαι κι εγώ leader, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου - Μίλησα με τον Ουναΐ»

Αναστασίου: «Δεν έχουμε σταθερότητα και προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία» - Τι είπε για τους τραυματίες ενόψει ΑΕΚ

Ντε Φράι: «Πολύ ικανοποιημένος για το γκολ μου και τη νίκη μας»

Λουζά: «Κρατάω το 5-1 και μία σκέψη για τους Ουναΐ και Γιάγκουσιτς»

Νίστρουπ: «Επιστρέψαμε και συνεχίζουμε» - Τι είπε για τους τραυματισμούς

TAGS: A.E.K.