Συνεχίζεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ρομέιν Σάτο. Ο μεγάλος αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ φαίνεται πως έπαψε να ασχολείται με την προοπτική του ΝΒΑ από τη στιγμή που τα χρήματα που του προσφέρονται είναι λίγα.

Οι Πειραιώτες προσφέρουν στον 29χρονο φόργουορντ διετές συμβόλαιο και πολύ μεγαλύτερες απολαβές από αυτές που είχε στη Σιένα (1,1 εκατ. ευρώ ετησίως), αλλά ο Σάτο αξιώνει κάτι παραπάνω και οι επαφές συνεχίζονται. Υπάρχει αισιοδοξία για αίσια κατάληξη της υπόθεσης, αλλά ο Ολυμπιακός εξετάζει κι άλλες λύσεις, όπως τον Άλαν Άντερσον. Ο 28χρονος Αμερικανός (1,98μ.), που αγωνίζεται ως «2» και «3», είναι κάτοχος κροατικού διαβατηρίου και την περασμένη περίοδο είχε με τη Μακάμπι 13,7 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Η περίπτωση του Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι περίπλοκη λόγω της συμφωνίας του παίκτη με την Μπενετόν Τρεβίζο και από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν οι Τίμπεργουλβς, που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ, εντάξουν τώρα στο δυναμικό τους τον 22χρονο πάουερ φόργουορντ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον γκαρντ που θα συμπληρώσει την περιφερειακή γραμμή, εξετάζεται και η περίπτωση του Νάντο Ντε Κολό. Ο 23χρονος Γάλλος (1,96μ.), συμπαίκτης του Ματ Νίλσεν στη Βαλένθια, είχε 14,1 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurocup την περασμένη περίοδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτογλου: «Καθίσαμε πολλές ώρες και είδαμε ξεκάθαρα τι φταίει»

Ηρακλής-Παναθηναϊκός AKTOR: Για το δεύτερο εισιτήριο στον τελικό του Allwyn Final 8

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με ξεκάθαρους τους ρόλους φαβορί και αουτσάιντερ

Παρών με Ολυμπιακό ο Σαλάς

«Τελείως διαφορετικός ο Παναθηναϊκός - Αν παίζει έτσι με δύο προπονήσεις ο Χέιζ-Ντέιβις…»: Το σχόλιο Ρομπόλη-Πετρίδη

Χολμς: «Παίξαμε ως ομάδα, να συνεχίσουμε έτσι, σπουδαία προσθήκη ο Χέιζ-Ντέιβις»

Αταμάν: «Κανένα δράμα μετά τον Κολοσσό - Ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος, εμείς έχουμε στόχο το τέλος της σεζόν»

Το πρώτο «σόου» Χέιζ-Ντέιβις και ο εκπληκτικός Χολμς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ

Χέιζ-Ντέιβις: «Έχω κοιμηθεί 6 ώρες τις τελευταίες 3 μέρες - Θα βρω ρυθμό και θα παίξω καλύτερα»

Ζντοβτς: «Είδα φοβισμένα πρόσωπα και αυτό με εκνευρίζει και με απογοητεύει»