Η απόκτηση ενός αριστερού αμυντικού είναι πρωταρχικός στόχος του Ζοσέ Μουρίνιο κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού καθώς έχει καταλάβει πως η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα της άμυνας της. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος και έπειτα από την προσπάθεια που έκανε για να πάρει στην Ισπανία τον Άσλεϊ Κόουλ θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να αποκτήσει τον Πατρίς Εβρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πρώτη επιλογή του «εκλεκτού» προερχόταν από το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ ήταν πολύ κοντά στην Μαδρίτη αλλά οι υπερβολικές απαιτήσεις του προέδρου των «λατσιάλι», Κλαούντιο Λοτίτο δεν επέτρεψαν να προχωρήσει η μεταγραφή.

Έτσι ο Μουρίνιο έστρεψε την προσοχή του στον Άσλεϊ Κόουλ που θέλει να φύγει από το «Στάμφορντ Μπιτζ» αλλά δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των «μπλε» που αξιώνουν 35 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσουν τον ακραίο αμυντικό να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την News of the World ο Πορτογάλος προπονητής θα «κυνηγήσει» την απόκτηση του διεθνή Γάλλου αμυντικού, Πατρίς Εβρά εφόσον οι απαιτήσεις της Τσέλσι δεν πέσουν αισθητά.

Ένα στοιχείο που αυξάνει τις… υποψίες που θέλουν τον Εβρά να… αλλάζει πολιτείες είναι η απόφαση του να βάλει την περασμένη εβδομάδα πωλητήριο στο σπίτι του στο Τσέσαϊρ.



Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από την FA στον Μούντρικ για παράβαση των κανόνων περί ντόπινγκ