Στην παρουσία του Τραϊανού Δέλλα και του Νίκου Λυμπερόπουλου στα αποδυτήρια στάθηκε ο Μιχάλης Παυλής μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου στο Ζέεφελντ, όπου προετοιμάζεται η ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο και στο πόσο βοηθάνε στη διατήρηση του καλού κλίματος. Ακόμα μίλησε και για τις ευκαιρίες που ευελπιστεί να έχει τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Παυλή:

Είσαι… καταδικασμένος να παλεύεις σε μία θέση όπου η ΑΕΚ έχει πληρότητα. Σε αγχώνει κάτι τέτοιο;

«Δεν αγχώνομαι. Με την κατάλληλη προσπάθεια και δουλειά που θα δει ο προπονητής, θα έχω και εγώ τις ευκαιρίες μου».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο παράπονο που έχεις από τον εαυτό σου;

«Ότι δεν έχω πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελα».

Πιστεύεις ότι θα βοηθούσε να πήγαινες κάπου δανεικός;

«Από τη στιγμή που δεν έγινε κάποια συζήτηση να δοθώ δανεικός δεν υπήρχε λόγος να φύγω. Τα μάτια μου έχουν δει πολλά από… δανεικούς και αγύριστους».

Ο Γκέντσογλου, που είστε ίδια φουρνιά είπε ότι «φταίμε και οι ίδιοι» για ένα διάστημα που δεν παίρνατε ευκαιρίες. Συμφωνείς;

«Ναι πιστεύω ότι υπήρχε μία περίοδος που είχα αφήσει γενικά τον εαυτό μου πολύ ελεύθερο. Φταίω και εγώ στο ότι δεν έχω παίξει, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και δεν θα φύγω από την ομάδα».

Πότε ήταν η περίοδος αυτή που άφησες τον εαυτό σου;

«Η χρονιά που μας πέρασε».

Μιλάμε συνέχεια όλοι για την «οικογένεια» της ΑΕΚ φέτος. Το βλέπεις εσύ;

«Ναι σίγουρα υπάρχει. Είμαστε περισσότεροι Έλληνες. Είναι ο Τράι, ο Λύμπε. Φυσικοί ηγέτες. Όχι… μπαμπούλες ή μπαμπάδες μας. Από προσωπικότητα και εμπειρία είναι άξιοι σεβασμού και υπάρχει αυτό το κλίμα φέτος».

Σου ταιριάζει να παίζεις στην επίθεση να παίζεις μόνος μπροστά ή με παρτενέρ;

«Νομίζω να έχω κάποιο δίπλα μου. Δεν έχω τα χαρακτηριστικά που έχει , για παράδειγμα ο Λυμπερόπουλος. Χρειάζομαι κάποιον δίπλα μου».

Ποια λάθη της περσινής χρονιά δεν πρέπει να επαναληφθούν;

«Κάναμε μία κακή χρονιά. Δεν θέλω να πω τα λάθη. Θα καταλάβουμε όλοι σε ποια ομάδα παίζουμε. Πρέπει να είμαστε όλοι μία οικογένεια, να παίζουμε ο ένας για τον άλλον και γενικά να υπάρχουν βοήθεια στις γραμμές».

Καθώς είσαι οπαδός της ομάδας, αν σου έλεγε ένας φίλος της ΑΕΚ «γιατί να έρθω την πρώτη αγωνιστική στο γήπεδο;» τι θα του έλεγες;

«Αν δεν θέλει μην έρχεται…»

Γιατί να πιστέψει ο κόσμος της ΑΕΚ φέτος στην ομάδα;

«Δεν θέλω να λέω λόγια. Κάθε χρόνο λέμε πράγματα που στο τέλος δεν γίνονται. Πιστεύω ότι ο πραγματικός ΑΕΚτζής φαίνεται στα δύσκολα. Αυτός που πιστεύει στην ομάδα θα έρθει. Αυτός που δεν πιστεύει σε κάποια πρόσωπα καλό θα κάνει να μην έρθει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.