Η διατήρηση του καλού κλίματος είναι ένα από τα ζητούμενα για τη φετινή ΑΕΚ και φαίνεται πως πέρασε με άριστα ένα ακόμη «τεστ». Ο Σταύρος Αδαμίδης συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα με τους τρεις αρχηγούς, Καφέ, Λυμπερόπουλο και Δέλλα, για τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας και οι διαφορές ήταν ελάχιστες, ενώ αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές την επόμενη εβδομάδα.

Πρόθεση της διοίκησης είναι αυξηθεί το μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τα 2 στα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ στις 500.000 ευρώ αναμένεται να παραμείνει το μπόνους της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δείξουν κατανόηση στην οικονομική δυσπραγία της διοίκησης λόγω της κρίσης που υπάρχει.

Αναμονή για Αραούχο

Στάση αναμονής κρατά η Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του Κάρλος Αραούχο. Ο σύλλογος της Αργεντινής δεν προτίθεται να δώσει 500.000 ευρώ για την απόκτηση του 29χρονου μπακ και περιμένει να μειώσει αρκετά τις απαιτήσεις της η ΑΕΚ για να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Στο μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει ζητήσει ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνει αν στα δυνατά φιλικά της Αυστραλίας διαπιστώσει πως δεν επαρκούν για τη θέση οι Αργυρίου, Γεωργέας και Γιάχιτς.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση, συνεχίζεται η φημολογία πως έρχεται επίσημη πρόταση από τον Νάτσο Σκόκο (άλλοι μιλούν για ισπανική ομάδα και άλλοι για επαναφορά της ρωσικής Ανζχί) χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο για την επανάληψη του πέναλτι του Άρη: «Δεν ξέρω αν σε άλλες ομάδες θα γινόταν το ίδιο...»

Γρηγορίου: «Δεν μας πήρε από κάτω όταν ισοφαριστήκαμε ούτε τα παρατήσαμε, αυτό είναι που κρατάω»

Νίστρουπ: «Για αυτό βγήκε αλλαγή ο Λιβάι, ίσως η καλή θέση του Ταμπόρδα είναι κοντά στο φορ»

Το... game winner του Γκαρέ στο 89' που χάρισε στον Άρη τρίποντο στη Λεωφόρο

Ατσάλινος Άρης, ξέρανε την Kifisia FC Tutu Deals στο 89' με λυτρωτή Γκαρέ και ανεβαίνει!

Ο Σαγάλ έπαθε... Γιαμάλ και ισοφάρισε τον Άρη με ασύλληπτη γκολάρα για την Κηφισιά!

Αλγουαθίλ: «Είμαι κατά το ήμισυ ευχαριστημένος, έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο»

Το κακό δεν... τρίτωσε: Σκόραρε με πέναλτι στη δεύτερη προσπάθεια και έβαλε μπροστά τον Άρη στη Λεωφόρο ο Μπρούμα!

Αντωνόπουλος: «Μας πονάει πολύ αυτή η ήττα με βαρύ σκορ, αλλά είναι δίκαιη»

ΟΦΗ: Απέφυγε το κάταγμα στον αυχένα ο Χριστογεώργος

TAGS: A.E.K.