Ανάμεικτα συναισθήματα για την απόφαση που πήρε τον περασμένο χειμώνα να πάει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Μάλαγα έχει ο Εντίνιο.

«Πέρυσι πήρα τη βιαστική απόφαση να πάω στον ΠΑΟΚ, κυρίως επειδή ήθελα να πάω στο Μουντιάλ. Πάντως η εμπειρία στην Ελλάδα ήταν καλή. Με γνωρίζουν οι άνθρωποι, ήταν μία όμορφη εμπειρία και τερματίσαμε δεύτεροι για να λάβουμε μέρος στα προκριματικά του Champions League», τόνισε ο Πορτογάλος φορ, που επέστρεψε στη Μάλαγα όπου και ανήκει: «Τώρα είμαι αφοσιωμένος στη Μάλαγα και θα μείνω εδώ».

Όσο για την απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ανέφερε: «Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το ίδιο έπαθε και ο Νάνι κι έχασε το Μουντιάλ. Πρέπει να κοιτάς μπροστά και αν δουλέψεις σκληρά σίγουρα θα παρουσιαστεί κι άλλη ευκαιρία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.