Διαψεύδεται από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η φημολογία περί ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον 25χρονο σέντερ είναι δεδομένο, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση στον «Σόφο» (λέγεται για τριετές συμβόλαιο έναντι 4,1 εκατ. ευρώ) και υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτησή του. Άλλωστε η προοπτική του ΝΒΑ έχει απομακρυνθεί και ο Ολυμπιακός δεν έχει στα πλάνα του τον παίκτη για την ερχόμενη περίοδο. Το θέμα αναμένεται να κλείσει-μάλλον θετικά-μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες.

«Έκλεισε» ο Άλφα

Στο μεταξύ, παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Άλφα Ντιόλο Φανσέκας. Ο 18χρονος σέντερ, ύψους 2,10μ. και με άνοιγμα χεριών 2,27μ., έχει Έλληνα πατέρα μητέρα από τη Γουινέα. Με το μπάσκετ ασχολείται περίπου ένα χρόνο, αλλά διαθέτει-πέρα από πλούσια σωματικά προσόντα-αρκετό ταλέντο, το οποίο θα μπορεί να εξελίξει αγωνιζόμενος στους «πράσινους». Ο νεαρός άσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Εφήβων, που την Πέμπτη ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βίλνιους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το φύλλο αγώνα του τέταρτου τελικού: «Γυναίκα φίλαθλος τράβηξε το μανίκι διαιτητή»

Mήτογλου: «Καταθέσαμε ψυχή, βγάλαμε εγωισμό, δείξαμε πόσο το θέλουμε»

Γουόκαπ: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τρομερή ενέργεια και σκληράδα - Δεν νιώθω κουρασμένος»

Σορτς: «Όλοι γνωρίζουν το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού - Έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε»

Αταμάν: «Θέλω να ξαναδώ τα φάουλ του Ναν - Ελπίζω να δούμε δίκαιο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσει η ομάδα που το αξίζει»

«Ολυμπιακός χωρίς φρεσκάρισμα - Παναθηναϊκός με ψυχή μέχρι τέλους»: Το σχόλιο Ρομπόλη-Πετρίδη από το Telekom Center!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Game 4

Τολιόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα - Πάντα έτσι θέλουμε να παίζουμε»

Αταμάν: «Δεν τους αφήσαμε να πάρουν το πρωτάθλημα στην έδρα μας - Αφιερωμένη η νίκη στον Παύλο»

Ηγετικός Ναν, αναδείχθηκε MVP του Παναθηναϊκού παρότι αποβλήθηκε στο 33ο λεπτό!