Παρελθόν, πριν γίνει καλά καλά... παρόν, αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπερέτα. Η κακή εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και η ρήξη στις σχέσεις του με κάποιους παίκτες (Πάμπλο Γκαρσία) είχαν ως συνέπεια την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας. Διάδοχός του θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν δυσαρεστημένη από τις εμφανίσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας και είχαν φτάσει στα αυτιά τους οι γκρίνιες κάποιων παικτών για τις επιλογές του. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με το επεισόδιο που έγινε λίγο πριν το προχθεσινό φιλικό με τη Νυρεμβέργη ανάμεσα στον Ιταλό τεχνικό και τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Μάριο Μπερέτα είχε συνεχείς επαφές με τη διοίκηση, ενώ με την επιστροφή της ομάδας τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη φαινόταν πως το γυαλί είχε ραγίσει.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους και το συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή, που προσλήφθηκε επίσημα στις 14 Ιουνίου, θα λυθεί κοινή συναινέσει. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Φερνάντο Σάντος μέχρι να επιλεγεί ο Μπερέτα. Ο λόγος για τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Πανθρακικό για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής. Ο χρόνος πιέζει τον ΠΑΟΚ, καθώς σε λιγότερο από μία εβδομάδα, την ερχόμενη Τετάρτη, διεξάγεται ο πρώτος αγώνας με τον Άγιαξ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Οριστική η συμφωνία με Σάμσουνσπορ για Φαν Ντρόγκελεν, έρχεται άμεσα στην Αθήνα

Asteras ΑΚΤΟR: Το επικό βίντεο με πρωταγωνιστή Μακέντα για την έναρξη της προετοιμασίας

Έπιασε δουλειά ο Χατζηδιάκος: Το βίντεο του ΠΑΟΚ από την πρώτη του προπόνηση

Σαββίδης στην ομάδα: «Απόλυτη στήριξη στον Λίσι»

Κάρμο: «Εδώ είναι το σπίτι μου, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και την πίεση για τίτλους»

Σιπιόνι: Το Σάββατο οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού στον ώμο

Στα χνάρια του πατέρα του: Ο γιος του Τζιοβάνι, Τζουλιάνο, εντάσσεται στη Β' ομάδα του Ολυμπιακού!

Το μήνυμα… βασικού του Ζότα Σίλβα και οι υποσχέσεις των νέων: Το σχόλιο Αντύπα από την Ολλανδία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ζότα Σίλβα: «Ήταν εύκολο να πω το ναι στον Ολυμπιακό - Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα»

Δεσύλλας: «Ο Φαν Ντρόνγκελεν ήθελε πολύ τον Παναθηναϊκό - Κανονικά στη λίστα με την Πάκσι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.