Αιχμές κατά του Κώστα Πηλαδάκη άφησε ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου και υποψήφιος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Σπανός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Ο κ. Πηλαδάκης μού είχε πει πως θα με στηρίξει και στη συνέχεια μου έβαλε τρικλοποδιά για να ικανοποιήσει τη δική του φιλοδοξία και να γίνει ξανά πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα».

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε για…

Την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον κ. Πηλαδάκη: «Επειδή έχω μάθει να μιλάω σταράτα, όντως μιλούσα για τον κ. Πηλαδάκη όταν έλεγα πως κάποιοι άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή. Με την εμπειρία του, παρέσυρε και τον κ. Λιμπάντση για να ρίξει λευκό και για να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία να γίνει ξανά πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Πηλαδάκης με την τακτική της τρικλοποδιάς θέλησε να “κάψει” όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους. Του έκανα ένα τηλέφωνο και μου είπε προχώρα και σε στηρίζω. Μου έδωσε και μια συμβουλή. Να πάρω και τη στήριξη του Ολυμπιακού. Του είπα θα ήταν ευχής έργον να πάρω και την ψήφο του Ολυμπιακού».

Την δική του υποψηφιότητα: «Εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Είμαι ιδιοκτήτης και μέσα στο ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Είμαι αυτόφωτος και με δική μου πρωτοβουλία έθεσα υποψηφιότητα. Πήρα τηλέφωνο ακόμα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και όλους τους προέδρους. Είμαι ιδιοκτήτης που πονάει την ομάδα του. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, έχω ξεκινήσει από το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όλα αυτά τα χρόνια έχω πολλές εμπειρίες και θέλω να βοηθήσω. Εφτά παραδοσιακές και πολύ υγιείς ομάδες με στήριξαν και αυτό με τιμά».

Το γεγονός ότι τον κατηγορούν πως εξυπηρετεί συμφέροντα: «Δεν με έχει βάλει κανένας να το κάνω αυτό. Δεν είμαι μέσα σε κανένα άρμα, όπως πολλοί νομίζουν. Και πολλοί με εμπλέκουν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, λόγω των επαγγελματικών μου σχέσεων, αλλά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη είμαι και φίλος και συνεργάτης και το λέω και δεν ντρέπομαι. Είναι τιμή μου. Αλλά μέχρις εκεί. Ψάξτε να δείτε πόσες φορές ο Ατρόμητος έχει κόψει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και πόσες από τον Ολυμπιακό».

Το αν παρενέβησαν οι Μελισσανίδης και Πατέρας στις εκλογές: «Αυτό δεν είναι παράλογο, ούτε αθέμιτο. Οι ομάδες, οι ιδιοκτήτες και όλοι αυτοί που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, δηλαδή το πώς θα μπούμε λιγότερο “μέσα”, γιατί δεν βγάζουμε από το ποδόσφαιρο, θέλουμε το καλύτερο δυνατό για τη Σούπερ Λίγκα. Μένουμε στο ποδόσφαιρο γιατί είναι το χόμπι μας και το μεράκι μας. Δεν αφήνει κέρδη το ποδόσφαιρο σε εμάς. Είναι η αρρώστια μας».

Τις εξελίξεις στη Σούπερ Λίγκα: «Έχασε το ποδόσφαιρο από αυτό που έγινε χθες. Ας αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες τι μοντέλο θέλουν για τη θέση του προέδρου. Θέλουν ιδιοκτήτη που να προέρχεται μέσα από τις ομάδες ή κάποιον εκτός ποδοσφαίρου. Ο κ. Κανελλόπουλος είναι αξιόλογος και τον εκτιμώ, αλλά είναι εκτός ποδοσφαίρου. Εγώ είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο.
Τη στάση της ΕΠΟ στις εκλογές: «Κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν σωστή η στάση της ΕΠΟ. Η λευκή ψήφος ή αποχή δείχνει μια ευθυνόφοβη στάση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube