Μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Μάρτιν Γιολ, η Φούλαμ πλέον έχει δύο κύριες κατευθύνσεις για την κάλυψη της κενής θέσης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: Τον Σβεν Γκόραν Έρικσον και τον Μαρκ Χιουζ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Φούλαμ, Άλιστερ Μάκιντος δεν φέρεται να έχει πλέον πρόβλημα με τον Χιουζ, παρά τα όσα γράφονται καθημερινά στον αγγλικό τύπο. Τα δημοσιεύματα βασίζονται στο γεγονός ότι το 2008 ο Μάκιντος παραιτήθηκε μία μόλις εβδομάδα αφού ανέλαβε προπονητής ο Χιουζ αντικαθιστώντας τον Έρικσον.

Η θέση του τεχνικού πάντως στη Φούλαμ μοιάζει αρκετά περιζήτητη, αφού στις προθέσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας Μοχάμεντ Φαγέντ είναι να δώσει ετήσιες απολαβές στο νέο προπονητή μέχρι και 2 εκ ευρώ, καθώς και μπάτζετ για μεταγραφές κοντά στα 23 εκ ευρώ.


Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!