Αλλαγή πλεύσης από τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους Κρις με τη Λιόν, αλλά και τη μεγάλη διαφορά με τον Ουιλιάμ Γκαλάς. Η περίπτωση του 33χρονου Γάλλου αμυντικού φαίνεται να εγκαταλείπεται, αφού οι απαιτήσεις του κρίνονται υπερβολικές και στο προσκήνιο περνούν δύο νέα ονόματα.

Το πρώτο εξ αυτών είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τη Λιόν για έναν ακόμη χρόνο και θεωρείται μία πολύ καλή λύση από τους ανθρώπους των «πρασίνων». Το κασέ του δεν είναι υψηλό, ενώ μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος ή με ένα μικρό ποσό. Ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στο «τριφύλλι», καθώς έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Σισέ και τον Γκοβού. Είναι 27 φορές διεθνής με τους «τρικολόρ», ενώ την περασμένη σεζόν είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ στη Ligue 1, καθώς και 6 εμφανίσεις στο Champions League.

Η άλλη λύση που αρέσει είναι ο Μοχάμεντ Σαρ. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ήδη γίνει επαφές με τη Σταντάρ Λιέγης για τον 27χρονο άσο της Σταντάρ Λιέγης, που είναι Σενεγαλέζος αλλά αναμένεται να πάρει σύντομα κοινοτικό διαβατήριο. Ο παίκτης μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και η βελγική ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πρόταση για την πώλησή του. Την περασμένη περίοδο είχε 23 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα και 10 στην Ευρώπη (6 στο Champions League και 4 στο Europa League, παίζοντας και στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό).

Ο Μάρτιν Στραντσλ προτάθηκε, αλλά ο 30χρονος Αυστριακός αμυντικός της Σπαρτάκ Μόσχας δεν φαίνεται να ενθουσιάζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Όσο για τον Μανουέλ Ντα Κόστα, θα απασχολήσει ξανά μόνο εφόσον αποφασιστεί να αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»