Το φετινό μεταγραφικό παζάρι του ανήκει. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να συνεχίσει το "επιτυχημένο σαφάρι" και ο Φερνάντο Τόρες είναι η μεγάλη του επιθυμία από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να δώσει "τρελά" λεφτά για να τον αποκτήσει, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Τζέιμς Μίλνερ.

Φαίνεται πως ο Φερνάντο Τόρες δύσκολα θα παραμείνει στην Λίβερπουλ αφού -όπως παραδέχθηκε και ο Ρόι Χότζον- κάτι έχει «σπάσει» μέσα του για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και αυτό καθιστά την παραμονή του εξαιρετικά αμφίβολη.

Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών» που θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του καθιστώντας την φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ο Τόρες είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη και έχει ήδη τρία χρόνια εμπειρίας στην Πρέμιερ Λιγκ οπότε την γνωρίζει αρκετά καλά. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα είναι, την τιμή του αλλά και από την επιθυμία του να έρθει στο σύλλογο μας», δήλωσε ο Μαντσίνι στον αγγλικό Τύπο.

Δεν είναι όμως μόνο ο Τόρες υποψήφιος για την επίθεση της Σίτι: «Έχουμε άλλους τρεις παίκτες υπόψη μας για την επίθεση και η περίπτωση αυτή είναι όμοια με αυτή του Τζέιμς Μίλνερ. Το πρώτο θέμα έχει να κάνει με την τιμή του παίκτη και το δεύτερο εξίσου σημαντικό ζήτημα είναι εάν θέλει και ο ίδιος ο παίκτης να έρθει. Μέχρι στιγμής πάντως η Λίβερπουλ δεν έχει αποκτήσει πολλούς παίκτες».

Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!